Nørreport Centret - 7500 Holstebro - Telefon 9742 1495 - mail@dyrberg-hansen.dk -

Åbningstider: Mandag-Onsdag 08.00 - 16.00; Torsdag-Fredag 08.00-15.00

Vores telefon tider er:

Mandag 8 - 15.30

Tirsdag 8 - 15.30

Onsdag 8 - 15.30

Torsdag 8 - 14.30

Fredag 8 - 14

Hvis du hører telefonsvaren kan vi have været nødsaget til at sætte den på pga travlhed. Prøv venligst at ringe senere eller send evt en mail på mail@dyrberg-hansen.dk

Klinikken holder lukket pga kursus fra 11 april 2024 kl.14.00 til mandag 15 april 2024 kl.8.00

Klinikken holder lukket fredag 10-05-2024 efter Kristi himmelfart

KLINIKKKEN HOLDER SOMMERFERIE LUKKET UGE 28 og 29 og åbner igen uge 30 fra kl.8.00-12.00 fra mandag til fredag. Fra uge 31 gælder vores normale åbningstider igen.

 

 

 

Tandplejeren

Jeg arbejder med forebyggende tandpleje, altså med at forhindre huller i tænderne eller betændelse i tandkødet. Det er et arbejde som jeg planlægger sammen med tandlægen.
En naturlig del af teamet i en tandlægepraksis består af en tandplejer, og jeg indgår i mange forskellige behandlinger og kontroller.

Jeg undersøger for ” huller i tænderne ” og tandkødssygdomme, tager røngtenoptagelser, undersøger slimhinden og bidfunktionen. Jeg udfører tandrensning og parodontosebehandling, informerer og instruerer i korrekt hjemmetandpleje og giver kostinformation. Det er også ofte mig der foretager kosmetiske behandlinger, bl.a blegning.

Gennem regelmæssig kontrol giver jeg råd om hvordan du bevarer en god mundhygiejne livet ud. Regelmæssige forebyggende behandlinger som f. eks. tandrensning, parodontosebehandling eller fluorbehandling er alt sammen med til at bidrage til din livskvalitet.

Jeg er et vigtigt led når det gælder om at fremme tandsundheden og forbygge sygdomme i mundhulen og forhindre fortsat sygdomsudvikling. 
Jeg fjerner tandsten, både over- og under tandkødet, fjerner misfarvninger, samt pudser tænder og korrigerer fyldninger, når det er nødvendigt.

Forskellige former for fluorbehandlinger, som forebyggende cariesbehandling og behandling af følsomme tandhalse udfører jeg også. Er der behov for smertelindring i forbindelse med behandling tilbyder jeg lokalbedøvelse.

Med mit speciale, som tandplejer kan jeg, som en del af teamet, aflaste tandlægen med de forebyggende behandlinger og hermed give tandlægen mere tid til komplicerede behandlinger.